Sommerpakker

For våre beste priser på camping hos Hunderfossen Camping og aktiviteter i nærområdet selger vi sommerpakker. Vi har 4 forskjellige alternativer som er beskrevet under. Det er ikke mulighet for forhåndsreservasjon av plass, men vi tar gjerne imot bestilling på pakkene slik at alt ligger klart når du kommer. Bare send oss en mail på Camping@hunderfossen.no eller ring 61 27 73 00

Eventyrpakke 3 netter

Eventyrpakke 3 netter

Inkludert i denne pakken er 3 overnattinger i campingvogn, bobil eller telt, 2 dagersbillett i Hunderfossen Familiepark, Barnas Gård Hunderfossen, Jorekstad Fritidsbad og Gondolen på Hafjell.

Eventyrpakke 2 netter

Eventyrpakke 2 netter

Inkludert i denne pakken er 2 overnattinger i campingvogn, bobil eller telt, 2 dagersbillett i Hunderfossen Familiepark, Barnas Gård Hunderfossen og Gondolen på Hafjell.

Sommerpakke 3 netter

Sommerpakke 3 netter

Inkludert i denne pakken er 3 netter i campingvogn, bobil eller telt, 1 dagsbillett til Hunderfossen Familiepark, Barnas Gård Hunderfossen, Jorekstad Fritidsbad og Gondolen på Hafjell.

Sommerpakke 2 netter

Sommerpakke 2 netter

Inkludert i denne pakken er 2 netter i campingvogn, bobil eller telt, 1 dagsbillett til Hunderfossen Familiepark, Barnas Gård Hunderfossen og Jorekstad Fritidsbad.

Design av Hunderfossen. Drevet av Tag Content Studio.