Aktiviteter

I området rundt Hunderfossen Camping er det mange aktiviteter som passer for både store og små. Her kan du velge mellom alt fra fartsfylte aktiviteter med G-krefter som kiler i magen til shopping i en flott handlegate. Også for de minste har vi aktiviteter som passer perfekt!

Hunderfossen Vinterpark

Hunderfossen Vinterpark

Morsomme aktiviteter i snø og is - for hele familien.

Hafjell Alpinsenter

Hafjell Alpinsenter

Skistedet Hafjell er kjent for lange løyper, god snø og mange soldager. Løypene i Hafjell ligger solvent og i le for vind og vær.
Gratis skibuss mellom Hunderfossen Hotell & Resort og Hafjell Alpinsenter.

Den Olympiske Bob og Akebane

Den Olympiske Bob og Akebane

Den olympiske Bob og Akebane ligger bare 1 km fra Hunderfossen Camping. En aktivitet som passer perfekt for de som er glade i fart og spenning

Lillehammer sentrum og Strandtorget

Lillehammer sentrum og Strandtorget

Lillehammers koselige handlegate har mange koselige butikker og cafeer. Strandtorget kjøpesenter ligger rett ved Mjøsa og E6 i Lillehammer, kun 15 minutter fra campingen.

Hunderfossen Familiepark

Hunderfossen Familiepark

Er en av Norges største turistattraksjoner (med terningkast 6 i Dagbladet 2011) med over 250 000 besøkende hver sommer.

Barnas Gård Hunderfossen

Barnas Gård Hunderfossen

ligger et steinkast fra campingen og byr på mange gleder og fine opplevelser med dyrene. På den idylliske plassen fra 1800-tallet finnes det mange dyreslag. Åpner 22.6.13!

Jorekstad Fritidsbad

Jorekstad Fritidsbad

Badeland kun 10 min. fra campingen, med flere basseng inne og ute. Dampbadstue og tørrbadstue. Svømmekurs for barn og babysvømmekurs.

Vegmuseet

Vegmuseet

Velkommen til Norsk vegmuseum! Du finner oss like ved Hunderfossen Camping. Museet har åpent hele året og byr på historisk og teknisk veghistorie i et spennende ute- og innemiljø.

Design av Hunderfossen. Drevet av Tag Content Studio.